Hoe pakken we de zaken aan met het maken van een film? Eigenlijk grotendeels hetzelfde  zoals ik het al jaren doe met fotografie.

Het begint met het maken van een afspraak zodat we met z'n drieën om de tafel kunnen gaan zitten. Even gezellig kennismaken maar  vooral jullie dag doornemen. Als jullie besluiten te boeken krijg je van mij een mail met de bevestiging en een vragenlijst die ik graag weer ingevuld terug wil. En dan is het waarschijnlijk een tijdje wachten tot het zover is. Mochten jullie zelf muziek aan willen leveren heb je nu mooi de tijd om daar even over na te denken.

Een dag voordat jullie gaan trouwen neem ik nog even contact op. Gewoon, om elkaar nog even gesproken te hebben.  Als de dag voorbij is en alles erop staat is het voor mij tijd om de montage in te duiken. Verwacht dat de film binnen een week of vier klaar is. Jullie krijgen de film in full HD (1080p) op een SD kaart geleverd. Daar heb ik bewust voor gekozen omdat de meeste mensen tegenwoordig een smart tv of mediaplayer hebben (stickje erin en draaien maar). Daarnaast zet ik de film nog op Vimeo, zodat jullie de film overal kunnen streamen en makkelijk kunnen delen op social media. De factuur komt overigens een paar dagen voordat de film klaar is.