top of page
69668283_2430415397052311_89006048880780

Hoe pakken we de zaken aan met het maken van een film? Eigenlijk grotendeels hetzelfde  zoals ik het al jaren doe met fotografie.

Het begint met het maken van een afspraak zodat we met z'n drieën om de tafel kunnen gaan zitten. Even gezellig kennismaken maar  vooral jullie dag doornemen. Als jullie besluiten te boeken krijg je van mij een mail met de bevestiging en een vragenlijst die ik graag weer ingevuld terug wil. En dan is het waarschijnlijk een tijdje wachten tot het zover is. Mochten jullie zelf muziek aan willen leveren heb je nu mooi de tijd om daar even over na te denken.

Een dag voordat jullie gaan trouwen neem ik nog even contact op. Gewoon, om elkaar nog even gesproken te hebben.  Als de dag voorbij is en alles erop staat is het voor mij tijd om de montage in te duiken. Verwacht dat de film binnen een week of vier klaar is. Jullie krijgen de film uiteindelijk digitaal geleverd, uiteraard in 4K UHD.  Daarnaast zet ik de film ook in 4K op Vimeo , zodat jullie de film overal kunnen streamen en makkelijk kunnen delen op social media. 

bottom of page