top of page

Even voorstellen. Mijn naam is Michel de Heer, en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als fotograaf. En vanaf dag één ben ik huwelijken gaan fotograferen, waarbij het totaal inmiddels ruim de zeshonderd gepasseerd zal zijn. Genoeg ervaring dus, om elke dag weer perfect vast te leggen.

 

Na al die tijd alleen alleen maar fotografie gedaan te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! En zonder nou direct al mijn werk uit het verleden tekort te doen, kan ik wel zeggen dat filmen mijn hart gestolen heeft. Los van het feit dat het een nieuwe uitdaging is, ben ik er inmiddels van overtuigd dat ik met film nog beter de emoties van jullie dag kan vastleggen. Het is ook duidelijk te zien aan de reacties van mijn bruidsparen als de film klaar is. Je wordt direct weer meegetrokken in de sfeer van de dag.. zoveel meer nog dan met fotografie. 

 

Als jullie na het bekijken van de site een afspraak willen maken om een keer kennis te maken, laat dan even je gegevens achter via de contactpagina.  Ik bel jullie dan zo snel mogelijk om een afspraak te maken.


 

Michel de Heer.

bottom of page