top of page

Hoe gaat t nu allemaal in z'n werk?

 

Het begint met het maken van een afspraak zodat we met z'n drieën om de tafel kunnen gaan zitten. Even gezellig kennismaken maar vooral jullie dag doornemen. Mochten jullie voor een album kiezen dan heb ik er daar uiteraard ook één van liggen. Als jullie besluiten te boeken krijg je van mij een mail met de bevestiging en een vragenlijst die ik graag weer ingevuld terug wil.

En dan is het waarschijnlijk een tijdje wachten tot het zover is..Een dag voordat jullie gaan trouwen neem ik nog even contact op. Gewoon, om elkaar nog even gesproken te hebben. Als de dag voorbij is en alles erop staat is het even afhankelijk van wat jullie qua pakket gekozen hebben wat er daarna gebeurt.

Als jullie voor kale raw files gekozen hebt mogen jullie binnen een paar dagen de USB stick in de bus verwachten. Als er bewerkt moet worden zal dat een week of twee gaan duren. Als jullie voor een album gekozen hebben krijg je met een week of drie een digitale proef van het hele album. Op dat moment kan ik nog dingen veranderen voor jullie. Als de proef is goedgekeurd ga ik het boek bestellen en hebben jullie het meestal binnen twee weken in huis. 

bottom of page