top of page

Voor alle pakketten geldt dat we niet werken met een los uurtarief, zolang de dag niet langer is dan 8 uur totaal. Daarbuiten geldt een los uurtarief van € 95,- per uur. Verder rekenen we 0,35 eur per kilometer aan reiskosten. 

 

 

Pakket A       € 795,-        digitaal geleverd in RAW zonder bewerkingDe goedkoopste mogelijkheid om je dag vast te laten leggen.  Omdat er steeds meer mensen hobbymatig met fotografie bezig zijn en zelf de afwerking van de foto’s willen verzorgen, krijg je bij dit pakket alle foto’s in RAW formaat geleverd op een USB stick. Let wel, bij dit pakket moet je echt zelf aan de slag. Als je niet weet wat RAW files zijn of hoe je hiermee om moet gaan, moet je hier zeker niet aan beginnen. Maar beschik je over de nodige kennis, software en computerkracht kan je je compleet uitleven.  

 

Pakket B       € 995,-         digitaal geleverd inclusief 100 bewerkte foto’s

 

Precies hetzelfde verhaal als hierboven, met dat verschil dat ongeveer 150 van de mooiste foto’s optimaal afgewerkt/bewerkt  worden. En dat verschil is behoorlijk groot. Elke foto wordt handmatig helemaal afgemaakt, inclusief sfeervolle zwart-wit  fotografie. Je krijgt uiteindelijk al het materiaal in RAW formaat op een USB stick, inclusief 150 bewerkte foto’s in de hoogst mogelijke resolutie die direct klaar zijn om afgedrukt te worden. 

 

 

Pakket C       € 1595,-         album met met ongeveer 125 foto’s

 

Bij dit pakket krijg je hetzelfde als beschreven bij pakket B. Het enige verschil is dat dit pakket geleverd wordt inclusief een digitaal gemaakt album. Deze albums behoren zonder twijfel tot het mooiste dat er tegenwoordig te krijgen is. Klik voor een beschrijving en voorbeelden van zo'n boek op het tabje "het album".

​

Voor mij als fotograaf levert het werken met deze boeken 2 enorme voordelen op. Ten eerste de mogelijkheden qua layout. Omdat de beelden vrij geplaatst kunnen worden op een pagina van 35x70 cm, zijn de mogelijkheden op dit vlak eindeloos. Het tweede voordeel is de kwaliteit. Verwacht geen "drukwerk" kwaliteit zoals de goedkopere boeken van de Hema, Albumprinter etc. De kwaliteit van deze albums is precies hetzelfde als de afdrukken van het vaklab, zoals je mag verwachten bij een professionele fotograaf.

In het boek komen zo'n 125 foto's, inclusief de zwart-wit foto's zoals in het portfolio. Ook in de nabewerking wordt er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk album af te leveren. 

 

 

 

Pakket D       € 1745,-         album met ongeveer 175 bewerkte foto’s

 

Zie voor de beschrijving pakket C, alleen krijg je bij dit pakket zo'n 175 bewerkte foto's en dus een dikker album. Dit pakket is zeker aan te bevelen als je zowel op het stadhuis als in de kerk trouwt. 

 

 

Extra ouderalbums per twee       € 275,-

 

Het is mogelijk om twee kleinere versies van het grote album extra te bestellen (zogenaamde ouderalbums). Deze zijn qua uitvoering precies gelijk aan jullie grote album, alleen een maatje kleiner (25x25cm ipv 35x35cm). Aangezien dit alleen als pakket te bestellen is bij het lab moet ik dit wel van tevoren weten. Los kosten deze albums 200 euro per stuk! En als extra bonus krijgen jullie nog een leren draagtas voor het grote album.
 

 

bottom of page